Ninove 28 Mar 2020 - 23u26
Clear Sky
12.57°C

Eerste winterfestival ‘Straffen Toebak’

17 februari 2020

APPELTERRE – Je bent van de tabaksgemeente en zoekt een naam voor een evenement. Dan ligt de naam voor de hand: Straffen Toebak. Dit winterfestival heeft voor de eerste keer plaats op het dorpsplein, zaterdag 22 februari.

Het idee voor dit winterfestival ontstond bij vijf vrienden: Kobe Bické, Lien Hemerijckx, Kim Goessens, Anneleen Nica en Maxim Ardriaens.

“We willen wat meer sociaal leven in de brouwerij brengen”, vertelden ons Kobe en Kim. “Sociale media zijn er meer dan genoeg en dus gaan we voor meer echte sociale contacten. We willen mensen uit Appelterre en omgeving terug samenbrengen. Een winterfestival voor ouders en kinderen leek ons daarom een leuk initiatief.”

Dit is een eerste editie. “We plannen een zomerfestival op het einde van de grote vakantie. Na afloop evalueren we de beide initiatieven om te zien wat we volgend jaar organiseren.”

Maar dus eerst het winterfestival Straffen Toebak, met dank aan de gulle sponsors.

Alles heeft plaats in een kwalitatieve en verwarmde feesttent op het Dorpsplein van Appelterre.
Voor de kinderen zijn er zaterdagnamiddag 22 februari optredens van clowns Pipo en Pipette, komen Disneyfiguranten langs en is er een transformers act Bumblebee.
In de vooravond zijn er optredens van coverband Proud Larry, Yves Segers en de Helaasheid Der Zingen. DJ Bert verzorgt de afterparty.

In de namiddag kun je aanschuiven voor koffie en gebak en vanaf 18 uur voor de winterbarbecue.

Info: Straffen ToebakEvenement.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons