Ninove 03 Apr 2020 - 10u42
Few Clouds
6.28°C

Ontmoet Bumba in het Ninia Shopping Center

26 februari 2018
Ontmoet Bumba in het Ninia Shopping Center

 

#Ninove - Tijdens de Paasvakantie komt de liefste clown ter wereld Bumba op bezoek in Ninove ! Wil je op de foto met deze leuke clown kom dan zaterdag 7 April 2018 van 14.00 tot 16.00 naar het Ninia Shopping Center in Ninove.

Deel dit verder en maak kans op een leuk Bumba speeltje.

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons