• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Muzikale zondag in het vooruitzicht bij Den Belleman

  16 september 2020

  NINOVE – Muziekliefhebbers kunnen zondag 20 september terecht aan de Denderkaai, in café Den Belleman.

  De optredens waren eerder dit jaar al gepland. Hubert Simoens had voorzien om op 1 mei zijn klanten te entertainen.

  Dit is door de lockdown verplaatst naar begin augustus. Door de strenge maatregelen, die vanaf eind juli van kracht waren, zijn deze opnieuw afgelast. Maar nu is het derde keer, goede keer!

  Vanaf 15 uur zijn er optredens van Jan Trompet, Pascale en de jaren ’80 tributeband The A-tease.

  Uiteraard moet je rekening houden met de huidige maatregelen: je reserveert vooraf een plaatsje en hebt een mondmasker bij de hand. Je draagt het bijvoorbeeld als je je wilt verplaatsten richting toiletten.

  Info: reserveren kan op 0479 42 77 52 of 054 32 15 85.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons