Ninove 30 Mar 2020 - 12u56
Clear Sky
1.84°C

Leerrijke en actieve vakanties met de Move-danskampen

31 maart 2019
Leerrijke en actieve vakanties met de Move-danskampen

NINOVE – Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen tijdens de vakanties terecht bij de Move-danskampen. Ze krijgen er niet alleen bewegingsinitiatie, maar werken ook een heuse dansvoorstelling uit.

De kinderen zijn telkens opgedeeld in 3 leeftijdsgroepen: 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar. Ze brengen mee: een lunchpakket, sportieve kledij en kledij die bestand is tegen een spatje verf.

Groep 4-6 jaar

In de voormiddag leren de allerkleinsten bewegen, dansen op leuke deuntjes en trachten ze bewegingsreekjes uit te voeren en te onthouden. In de namiddag staan creatieve activiteiten en spelletjes geprogrammeerd. Ook helpen ze mee aan de decors en de showkostuums voor hun grote dansvoorstelling, de laatste dag van hun kamp voor ouders, grootouders, vrienden en kennissen.

Groepen 7-9 jaar en van 10-12 jaar

In de voormiddag werken ze aan de choreografieën. In de namiddag zijn ze koortsachtig bezig met de decors en de showkostuums voor hun grote dansvoorstelling, de laatste dag van hun kamp. Ook hier zijn ouders, grootouders, vrienden en kennissen van harte welkom.

Praktisch

  • Paasvakantie: maandag 15 april tot en met vrijdag 19 april 2019.
  • Zomervakantie:
    - maandag 01 juli tot en met vrijdag 05 juli 2019,
    - maandag 08 juli tot en met vrijdag 12 juli 2019,
    - maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus 2019.
Info en inschrijvingen: Move danskampen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons