Ninove 25 May 2020 - 17u37
Scattered Clouds
16.51°C

DF Meerbeke bezoekt Waaslandhaven en achterland

03 mei 2019
DF Meerbeke bezoekt Waaslandhaven en achterland

MEERBEKE – De plaatselijke afdeling trekt zaterdag 18 mei 2019 naar het Waasland: sightseeing van de streek met interessante tussenstops.

Ze bezoeken o.a. de zeesluis van Kallo met zijn geschiedenis, het fort Liefkenshoek en de waterburcht Cortewalle,

Praktisch

  • Datum en tijdtstip: zaterdag 18 mei 2019; vertrek om 07.15 uur op het Gemeenteplein Meerbeke.
  • Kostprijs: € 51 (€46  met DF cultuurkaart inclusief lunch zonder drank-arrangement) of € 58 (€ 53 met DF cultuurkaart inclusief lunch met drankarrangement).
  • Inschrijven: tot zaterdag 11 mei 2019 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een telefoontje naar Cecile Appelmans 054-33 37 91. Aantal deelnemers , naam, aantal drankarrangementen vermelden. Na bevestiging betaal je op rekening BE85 7370 2578 8606 van Davidsfonds Meerbeke.

Info: Davidsfonds Meerbeke.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons