Een kunstboek voor De Okkernoot

  23/okt/2021

  Samen met Lieve Bollaert geeft De Okkernoot een uniek kunstboek uit. De opbrengst ervan gaat integraal naar het toekomstig buurtcafé van De Okkernoot in het voormalig station van Herne.

  Ontmoet Lieve Bollaert en De Okkernoot op het prachtige kasteeldomein Steenhout in Vollezele: zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021, telkens van 14 tot 18 uur.
  Bestel jouw boek ter plekke bij een hapje en een drankje. Lieve stelt ook enkele werken tentoon uit het boek.

  Het boek is enkel verkrijgbaar via intekening of op 054-56 74 53 (Jolien of Goedele). Het is beschikbaar vanaf 13 februari 2022.

  Info: De Okkernoot.

  Inschrijven

  Online bookings are not available for this event.

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons