• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ninovieters

  15 december 2017
  Blijf ons volgen en steunen  op wwwninofmediatv 24/24 en 7/7...
  lees meer
  23 oktober 2017
  #Ninove - Onze stad is weer een viergeslacht rijker op 14 september werd Loa geboren Zij is het dochtertje van Sanne...
  lees meer
  24 juni 2017
  Denderwindeke - Antoine Callebaut, gewezen gemeenteraadslid en schepen te Denderwindeke en Ninove (11 oktober 1970-25...
  lees meer
  10 juni 2017
  Ninove - Op vrijdag 9 juni 2017  werden alle huwelijksjubilarissen die hun jubileum vieren tussen januari 2017 en juni...
  lees meer

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons