Contacteer Ons

  Wil je ons een nieuwsfeit melden? Heb je iets opmerkelijk gezien of ken je iemand die iets opmerkelijks heeft gepresteerd? Organiseer je binnenkort een evenement of actie? Stuur ons de informatie en contactgegevens of een persbericht door via Info@Ninofmedia.tv.
  Ook foto’s en videomateriaal kan je ons bezorgen, maar best apart en via wetransfer.com.

  Volg Ninofmedia ook op de sociale media:

  Voor dringende meldingen, contacteer ons via 0495/69.32.72.

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons