Adverteren

  Met dagelijks meer dan 22.500 volgers is Ninofmedia op Facebook (www.facebook.com/Ninofmedia) met afstand de meest gevolgde en meest gelezen online nieuwssite van alle lokale media en kranten in de regio. We zitten al jaren diep verankerd in de streek.

  Onze website (www.ninofmedia.tv) bereikt maandelijks niet minder dan 235.000 streekgenoten! Als digitaal mediabedrijf brengen we – dankzij een ploeg ervaren journalisten – elke dag het belangrijkste nieuws uit je omgeving de klok rond, met breaking news, nieuws uit alle aspecten van onze maatschappij, interviews, live streaming verslagen van de Ninoofse gemeenteraad en uitgewerkte thema’s. Van dit succes en de vele commerciële online toepassingen kun je als lokale adverteerder profiteren en met een beperkt budget ultrasnel de hele regio bereiken!

  Via ons medium kan je niet alleen je product, merk en winkel tonen maar ook je persoonlijke verhaal vertellen via beeld en geluid. We zorgen daarbij steeds voor een oplossing op maat van uw behoefte en budget. Aarzel dus niet om je te informeren over onze verschillende campagnemogelijkheden!

  Stuur ons vrijblijvend een mailtje of bel ons op 0495 69 32 72.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons