Oldtimerrit ‘In het spoor van Zeppos’

  25/jun/2022

  ROOSDAAL – Drie woon-zorgcentra, twee oldtimerclubs en de gemeente Roosdaal organiseren zaterdag 25 juni een oldtimertour. Deze staat in het teken van de jaren ’60.

  De organisatoren zullen de senioren, hun familie en de buurt een onvergetelijke dag laten beleven. Naast een rondrit voorzien zij ook een Vlaamse kermis met rommelmarkt, springkastelen, een ijskar, een food-stand, en terras en zoveel meer.

  Praktisch

  Datum en uur: zaterdag 25 juni, de wagens verzamelen om 9 uur op de parking van het WZC H. Vander Stokken in Pepingen.

  Route: Pepingen – WZC Maria Assumpta (Dilbeek) – rondrit het Pajottenland – passage aan Hemiksemmolen – WZC OLV in Roosdaal.

  Bezitters van een oldtimer kunnen inschrijven via animatie@wzc-olv-roosdaal.be (gegevens van het voertuig en het aantal inzittenden vermelden).

  De rommelmarkt start om 13 uur in Roosdaal. Deelnemers schrijven in via Inge.Vanderstappen@roosdaal.be.

  Info: Roosdaal.

  Inschrijven

  Online bookings are not available for this event.

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons