• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Zomerzoektocht Davidsfonds trekt naar Zulte en Gent

21/jun/2021 - 21/jun/2021

MEERBEKE – In de 35ste zomerzoektocht van het Davidsfonds staan het dorp van Roger Raveel en het historisch centrum van Gent centraal.

De zoektocht vindt plaats van maandag 21 juni tot en met dinsdag 21 september 2021.

Keuze

Je kunt kiezen uit: de klassieke zoektocht, met pittige vragen voor de gedreven speurneus, of de speelse familiezoektocht.

  • De wandellus in Machelen-aan-de-Leie (deelgemeente van Zulte) is ongeveer 3 kilometer. Voor de zoektocht mag je rekenen op 2 tot 2,5 uur.
  • De tocht door Gent loopt over ruim 4 kilometer. Met de vele bezienswaardigheden en de zoekopdrachten, ben je gemakkelijk 3,5 tot 4 uur onderweg.

Praktisch

Je kan via het DF Meerbeke deelnamepakketten aankopen.

  • Een pakket bevat de zoektochtbrochure (klassiek, familie of beide) met het deelnemingsformulier en een streekgids (keuze bij bestelling vermelden).
  • Bestel vóór 31 mei via davidsfondsmeerbeke@fulladsl.be of door een telefoontje naar Cecile Appelmans (054-33 37 91).
  • DF-leden betalen € 20 voor een enkel pakket en € 30 voor een duo-pakket. Niet-leden betalen respectievelijk € 22 en € 32.
  • Het verschuldigde bedrag stort je op rekening BE85 7370 2578 8606 van Davidsfonds Meerbeke (vermeld jouw naam en het aantal pakketten).
  • In de loop van juni krijg je de bestelde pakketten thuis bezorgd.

Info: Zomerzoektocht Gent/ZulteDF Meerbeke.

Inschrijven

Online bookings are not available for this event.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.