Bewoners Schoonderhage baten ‘Zwarte Flesch’ uit

  15 juni 2022

  POLLARE – Het café ‘Zwarte Flesch’ in de Schuitstraat zal ook op woensdag open zijn. De bewoners van Schoondehage staan achter de toog en zorgen voor de bediening.

  Café ‘Zwarte Flesch’ maakt deel uit van Schoonderhage. Het is een vzw, die zorg en ondersteuning biedt aan volwassen personen met een mentale beperking. De organisatie heeft verschillende vestigingen in onze streek, waaronder een in Pollare.

  Inclusief

  Het café aan de Schuitstraat is sinds 22 mei terug open op zondag. Vrijwilligers staan dan in voor de uitbating.

  Vanaf 15 juni kun je er voortaan ook terecht op woensdag van13.30 uur tot 17 uur.

  Dan zal de ‘Zwarte Flesch’ een inclusief café zijn. Anders dan op zondag, zullen op woensdag de bewoners van Schoonderhage het café zelf uitbaten met hun begeleiders Vicky & Tilly. Zij serveren met veel plezier en enthousiasme lekkere drankjes, ijsjes, gebak en willen heel graag hun kennis en kunde laten zien.

  Info: Schoonderhage vzw.

  MLI

  Vanaf 15 juni staan de bewoners van Schoonderhage in voor de uitbating van de ‘Zwarte Flesch’.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons