Wekelijkse dinsdagmarkt overrompeld

    15 augustus 2023

    NINOVE – Je kon dinsdag 15 augustus tijdens de wekelijkse markt over de koppen lopen. Met dank aan de feestdag en het mooie weer.

    Doordat de marktdag midden de vakantieperiode en ook nog eens op een feestdag viel, waren de meeste mensen niet aan het werk. Velen kozen daarom een bezoek te brengen aan de marktkramen.

    Enkele duizenden mensen waren afgezakt naar het centrum. Naast het zoeken naar een parkeerplaats voor de auto of de fiets was het nadien drummen tussen de kraampjes.

    Terrasje

    Ook als je bij dit mooie weer zin had in een terrasje, moest je geduld oefenen. Alle horeca-terrassen zaten afgeladen vol.

    Zelfs toen de uitbaters extra tafels en stoelen lieten aanrukken, werden deze plaatsen onmiddellijk ingenomen en bleef het wachten tot iemand vertrok om een plekje te bemachtigen.

    Het was dan ook een topdag voor de marktkramers en de horeca op een van de grootste wekelijkse markten van de wijde regio.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons