Nieuwe uitbaters Versato 2.0 zijn gekend

  15 november 2023

  NINOVE – Aslihan Karaca en Nemat Heyrati zullen in 2024 bar Versato op de Graanmarkt nieuw leven inblazen.

  Christelle, Gerd en Ward hadden besloten om na 10 jaar te stoppen met de uitbating en overnemers te zoeken voor hun Versato.

  Gelukkig vonden ze meteen waardige vervangers: Aslihan Karaca en Nemat Heyrati. Zij zullen het concept van de Versato grotendeels behouden, enkel de kaart willen ze een beetje verfijnen.

  Hun wereldkeuken biedt een variatie van kleine tapas, waarvan je onbeperkt de hele avond kan genieten met een frisse cocktail of een gin & tonic.

  De nieuwe uitbaters zijn zeker geen groentjes en weten wat het betekent om te werken in de horeca. “Het is echter een droom die uitkomt om een eigen zaak uit te baten.”

  Omdat meer handen lichter werk maken, zoeken ze wel nog personeel. Geïnteresseerden kunnen kandideren via nheyrati@gmail.com of bellen naar 0472-57 90 93.

  Ninofmedia trok naar de Graanmarkt 33 voor een gezellige babbel met de nieuwe uitbaters.

  Info: Versato.

  FVS

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons