Patrick De Doncker plots overleden

  14 februari 2023

  NINOVE – Wij vernemen het schielijk overlijden van Patrick De Doncker. De voorzitter van KVK Ninove en zaakvoerder van de gelijknamige firma in bouwmaterialen is net geen 60 geworden.

  Patrick De Doncker heeft een succesvolle firma in bouwmaterialen gerealiseerd met verschillende vestigingen in de regio.

  Hij is ook en wellicht vooral gekend en graag gezien in voetbalmiddens. Eerst was hij voorzitter van Hekelgem, nadien van FC Dender en sinds enkele jaren van KVK Ninove.

  Patrick De Doncker was niet aanwijsbaar ziek, maar volgens zijn omgeving voelde hij zich de afgelopen dagen niet lekker. Hij is dinsdagochtend 14 februari in zijn slaap overleden.

  Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons