Herfstwandeling door Pollare

  08 november 2017

  De eerste wandeling van het winterseizoen brengt ons naar de brug aan de Zwarte Flesch in Pollare. Waar Vital ooit de pendelaars en vissers de Dender liet oversteken met zijn schuit -de straat heet niet voor niets Schuitstraat- is het vertrekpunt voor de verkenning van het groene gebied nabij de Dender.

  Pollare is het dorp van Sint-Kristoffel en van Schoonderhage dat een warme thuis biedt aan andersvaliden. De Dendervallei is er nooit veraf, de natuur zet er zijn beste beentje voor en een straatnaam als Flierendries klinkt als muziek in de oren.

  Pollare kent ook zijn hoogtes en laagtes, letterlijk dan. Wie niet bang is van een klimmetje is meer dan welkom om de gids te volgen.

  Wanneer: zondag 26 november 2017

  Vertrek: 13.30 uur aan het einde van de Schuitstraat in Pollare

  Deelname: gratis – het parcours loopt langs onverharde veldwegen die niet geschikt en/of moeilijk zijn voor kinderwagens en rolstoelgebruikers  –  rubberlaarzen  of heel stevige stapschoenen zijn onmisbaar!

  Meer info? Dienst toerisme 054 31 32 85 – toerisme@ninove.be

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons