Concert als eerbetoon aan de grote en wereldbekende Toots Tielemans

  27 maart 2018

  #Ninove – Toots was een fantastische jazzmuzikant en componist. Tot op hoge leeftijd bleef hij jazzliefhebbers ontroeren met de klanken van zijn mondharmonica en van zijn virtuoze fluittonen.

  KMM Moed en Volharding Denderhoutem (o.l.v. Cary De Clercq) en Clarinet choir Opus ’98 (o.l.v. John Van Laethem) van de Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans van Ninove brengen een ode aan dit jazz-icoon, met hun dubbelconcert op 21 april.

  Soliste Hermine Deurloo verzorgt dit concert op haar chromatische mondharmonica. Deze Nederlandse topmuzikante bekoort de jazzliefhebbers met haar prachtige improvisaties en solo’s.

  21 april- 20u – Theresiakerk – Kaarten 10 euro VVK – tickets: online via http://moed-en-volharding.be/besteljeticket.php?id=9  of telefonisch: 0472/92.35.87

  Dit concert kadert in de reeks van evenementen en concerten naar aanleiding van het 90-jarig bestaan van de Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans van Ninove, en tegelijkertijd is het ook de 20ste verjaardag van de Clarinet Choir.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons