Schoenen pop-up opent zaterdag de deuren

  11 mei 2023

  NINOVE – Een grote tijdelijke winkel opent zaterdag 13 mei vanaf 10 uur de deuren aan de Brakelsesteenweg 160. Dit is het winkelpand, waar voorheen de schoenen- en kledingzaken Muys en later Firelle waren gevestigd.

  De tijdelijke winkel biedt een grote collectie aan van merkschoenen, tegen een korting van 50 %.

  Een greep uit het aanbod: Kickers, Adidas, La Strada, Caprice, Columbia, Geox, Clarks, Cat, Hush Puppies, Mexx, Jack&Jones, Tom Tailor.

  Er is keuze uit duizenden paar schoenen.

  Makro

  Het gaat om de collecties, die de Makroketen had besteld voor haar Belgische vestigingen. Na het faillissement van Makro België konden deze bestellingen niet meer worden geannuleerd bij de leveranciers.

  De tijdelijke winkel aan de Brakelsesteenweg blijft open tot het eind van dit jaar. Ninove is gekozen omwille van de centrale ligging, Deze pop-up winkel is de enige in Vlaanderen, waar de verkoop zal plaatsvinden.

  Praktisch

  Datum en uur: vanaf 13 mei, alle dagen open (behalve op zondag) van 10.00 u tot 18.00 uur

  Brakelsesteenweg 160, Outer.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons