Eline wil met haar handgemaakte mooimakers anderen inspireren

    28 november 2020

    NINOVE – Eline Godaert opende in juli haar creatieve onderneming ‘Huize Vink’. Zij verkoopt er handgemaakte ‘mooimakers’ en plant in de toekomst creatieve workshops. Met ‘Licht in de straten’, wil ze niet alleen in de Vinkenstraat lichtjes doen branden, maar ook anderen inspireren.

    Voor originele bloempotjes met een bijpassend gedichtje, kunstzinnige oorbellen of handgeschilderde kopjes en borden moet je eens langs Huize Vink passeren. Nu de pakjestijd nadert is dit zeker de moeite waard.

    Workshops

    “Ik wil ook mensen inspireren”, vertelde ons Eline. “Daarom zou ik in 2021 graag workshops organiseren, hier of bij partners, en hen een namiddag of avond creatieve beleving meegeven.”

    Ze verkoopt haar producten in Huize Vink zelf, maar ook via bestellingen op haar website.

    “Ik geef daar trouwens heel wat tips, stappenplannen en benodigdheden voor creatieve doe het zelvers. Mijn producten kun je ook kopen bij een aantal plaatselijke handelaars zoals Thomas Plants en Bar Sajet.”

    Licht

    En er is meer. “Wandelen is terug in en in deze donkere tijden vond ik het leuk om lichtjes te doen branden in onze straat. Vandaar het initiatief om met ‘Licht in de straten’ mensen te laten genieten van avondlijke wandelingen. We willen ook anderen inspireren en aanzetten om dit ook elders te doen.”

    Info: over haar producten en deze actie vind je alles op haar website Huize Vink.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons