Gouden bogen van McDonald’s beheersen opnieuw de Ninoofse skyline

    01 september 2020

    NINOVE – De grote ‘M’ van fastfoodketen McDonald’s beheerst opnieuw de Ninoofse skyline op de 30 meter hoge pyloon.

    Dit iconisch symbool maakt al vanaf de opening van het restaurant in Ninove, nu 20 jaar geleden, deel uit van de skyline. Gelijk van waar je komt, steekt de ‘M’ er bovenuit. Het is de hoogste McDonald’s pyloon van België.

    Het wereldbekende symbool was echter aan vervanging toe. Dinsdag 1 september is het nieuwe lichtpaneel op de pyloon geplaatst met behulp van een grote mobiele kraan.

    Zaakvoerder Nico De Saedeleer. “De nieuwe M heeft ecologische led-verlichting. Die zit ook op de verlichtingspalen van de vernieuwde en uitgebreide parking.”

    De pyloon krijgt nog een nieuwe antiroestbehandeling en een grijze afdeklaag.

    Gouden bogen

    Vanaf nu zal het vernieuwde logo dus terug de Ninoofse horizon beheersen.

    Het nieuwe bord is qua ontwerp volledig nieuw. “Enkel de ‘golden arrows’, de gouden bogen, zijn nog te zien. Geen onderschrift met de naam of andere verwijzingen meer. Inmiddels is dat symbool goed ingeburgerd. Iedereen herkent in die gouden bogen onmiddellijk McDonald’s.”

    De Ninoofse vestiging stelt een 80-tal mensen tewerk, van zaakvoerder tot jobstudenten.

    GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons