Green Oak installeerde eerste snellaadpaal

    25 april 2023

    NINOVE – De firma voor eiken bijgebouwen, Green Oak, plaatste aan de Ring-Oost 13A een eerste snellaadpaal voor elektrische voertuigen.

    Deze superlaadpaal is een primeur voor Ninove, zegde ons zaakvoerder Michael Stevens van Green Oak. Het bedrijf is gespecialiseerd in eiken bergingen, poolhouses, overdekte terrassen, garages en stallen.

    Supersnel

    “Waar een gewone paal oplaadt aan 20 kW, kan je hier een elektrische wagen zeer snel opladen aan 150 kW. Na 3 minuten kun je al 100 km extra rijden als je hier laadt. Het is ook groene, duurzame energie, die perfect aansluit bij onze filosofie als producent van eiken bijgebouwen.”

    Green Oak opende recent deze vestiging aan de Ring-Oost 13A.

    “We zitten hier op een nieuwe locatie, zeer goed gelegen met veel passage. Deze paal is een extra service aan de inwoners van Ninove. Zelf rijden we nog niet elektrisch of hybride; misschien in een later stadium als ook voldoende bestelwagens op elektriciteit kunnen rijden.”

    Dit mag dan een privé-initiatief zijn, de laadpaal is voor iedere gebruiker beschikbaar.

    “Je kunt betalen via de app van Powerland of via de kaart of via een token, dat je tegen de kast  houdt. Dit is de eerste in Ninove en als deze goed draait, willen we meer van dergelijke laadpalen in de regio installeren.”

    Info: Green Oak.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons