• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Pet MEMORY Art creëert als eerste in België een waardig afscheid van onze geliefde huisdieren

  07 april 2021

  GOOIK – Meerbekenaar Francky Devalckeneer gooide het roer volledig om en startte op 1 april met een uitvaartcentrum voor huisdieren.

  Voor veel mensen is hun dier een lid van het gezin, met z’n eigen gewoontes en karaktertje. Een gezinslid, dat immens veel liefde en troost kan bieden.

  Afscheid moeten nemen van een huisdier kan dan ook verdomd veel pijn doen. Vraag dat maar aan een doorsnee dierenvriend. Daar sta je dan met lege handen en een gebroken hart; dan kan je jouw vriend achterlaten bij de dierenarts, zelf begraven of laten cremeren.

  Ritueel

  Net zoals wanneer we moeten afscheid nemen van mensen, kan het helend werken om dit in te kleden in een soort ritueel, een begrafenis als het ware. Pet MEMORY Art is dan de plaats waarvoor je hier in alle sereniteit terechtkan.

  Het centrum biedt daarnaast onder andere handgemaakte urnen en as-sieraden aan. Het geeft ook advies omtrent een uitvaartplan en heeft oog voor het verwerkingsproces bij kinderen.

  Bovendien kan je er  prachtige, kwalitatieve foto’s laten maken van jouw pluizige vrienden.

  Praktisch

  • Pet MEMORY Art
  • Adres: Hoevestraat 41, 1755 Gooik
  • Telefoonnummer: 0475-63 32 81
  • Website: Pet MEMORY Art.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons