Pet MEMORY Art creëert als eerste in België een waardig afscheid van onze geliefde huisdieren

    07 april 2021

    GOOIK – Meerbekenaar Francky Devalckeneer gooide het roer volledig om en startte op 1 april met een uitvaartcentrum voor huisdieren.

    Voor veel mensen is hun dier een lid van het gezin, met z’n eigen gewoontes en karaktertje. Een gezinslid, dat immens veel liefde en troost kan bieden.

    Afscheid moeten nemen van een huisdier kan dan ook verdomd veel pijn doen. Vraag dat maar aan een doorsnee dierenvriend. Daar sta je dan met lege handen en een gebroken hart; dan kan je jouw vriend achterlaten bij de dierenarts, zelf begraven of laten cremeren.

    Ritueel

    Net zoals wanneer we moeten afscheid nemen van mensen, kan het helend werken om dit in te kleden in een soort ritueel, een begrafenis als het ware. Pet MEMORY Art is dan de plaats waarvoor je hier in alle sereniteit terechtkan.

    Het centrum biedt daarnaast onder andere handgemaakte urnen en as-sieraden aan. Het geeft ook advies omtrent een uitvaartplan en heeft oog voor het verwerkingsproces bij kinderen.

    Bovendien kan je er  prachtige, kwalitatieve foto’s laten maken van jouw pluizige vrienden.

    Praktisch

    • Pet MEMORY Art
    • Adres: Hoevestraat 41, 1755 Gooik
    • Telefoonnummer: 0475-63 32 81
    • Website: Pet MEMORY Art.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons