Pure Lifestyle zoekt enthousiaste nieuwe collega’s

    23 augustus 2018

    NINOVE – Pure Lifestyle gaat voor zijn nieuwe winkel op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. In die nieuwe winkel krijgen Apple en interieur elk hun eigen plaats, zelfs met een aparte ingang.

    Ze zoeken voltijdse medewerkers voor de Apple-afdeling en interieuradviseurs voor de woonafdeling. Wil je graag de brug slaan tussen onze 2 afdelingen? Ook dan is er goed nieuws! Want ze zijn ook op zoek naar een voltijdse allround medewerker.

    Voor alle functies is werken op zaterdag en traditioneel drukke momenten een must.

    Bekijk de openstaande vacatures en als je jezelf herkent in de profielen die ze zoeken, stuur dan jouw cv en sollicitatiebrief naar steven@purelifestyle.be. Overtuig ze waarom jij hun nieuwe, fijne collega wordt!

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons