Verbouwing Colruyt Ninove uitgesteld

    21 maart 2022

    NINOVE – De aangekondigde renovatie van de vestiging aan de Centrumlaan/Polderbaan gaat voorlopig niet door. Een gebrek aan materiaal zou hiervan de oorzaak zijn.

    Het Ninoofse Colruyt-filiaal zou vanaf eind april voor 3 maand sluiten voor een grondige renovatie en herschikking van de winkel.

    Plannen

    Ondermeer de charcuterieafdeling zou verhuizen naar de slagerij. Er was ook een nieuwe afdeling gepland met farmaceutische producten. Als eigenaar van Newpharma zou Colruyt hiermee ongetwijfeld voor een nieuwe trend zorgen in retail-land.

    Verder stonden de overdekking van de loskade met een groendak op de planning. Dat sluit aan bij de vergroening van de winkel. Sinds de heropening in 2007 zorgen de zonnepanelen op het dak tijdens de zomermaanden volledig voor de eigen energiebehoefte.

    Uitstel

    Die plannen gaan voorlopig de koelkast in. Door een gebrek aan materiaal moest Colruyt een selectie maken tussen de vernieuwbouwprojecten, die op stapel staan.

    Het filiaal in Ninove was niet super dringend aan renovatie toe en dus worden hier de werken uitgesteld.

    De winkel Geraardsbergen wordt wel verbouwd.

    Wanneer de herinrichting en de renovatie van het Ninoofse filiaal zullen plaatsvinden is niet gekend. De hele operatie zou alvast niet meer voor dit jaar zijn.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons