Indy maakte een ritje in ‘Bliksem McQueen’

    26 augustus 2020

    OUTER – Indy is helemaal in de ban van de animatiefilms Cars. Zijn broer Jordy en zijn mama bezorgden hem dinsdag 25 augustus de dag van zijn leven: een ritje in een replica van ‘Bliksem McQueen’.

    Indy Coupé heeft een beperking en woont in de vestiging van Schoonderhage aan de Aardeweg. Hij is helemaal weg van Cars. De aankleding van zijn kamer spreekt boekdelen.

    Broer Jordy bezorgde hem een verrassing van jewelste. “Een kennis van mij rijdt in een Mazda, die er volledig uit ziet zoals ‘Bliksem McQueen’. Hij vertrouwt me even zijn auto toe om met mijn broer een ritje te maken.”

    Dinsdagavond was het zover. Zijn mama, schoonzus en begeleidster stonden glunderend te kijken hoe Indy in de gepimpte wagen mocht voor een rondrit van een kwartiertje. “Hij vermoedde wel iets”, zegden ons zijn moeder en de begeleidster. “Hij was al wat opgewonden over wat komen zou. Het is een fantastische belevenis voor onze lieve jongen.”

    Die rit was een kans uit duizend, want eind deze week verkoopt de huidige eigenaar zijn ‘Bliksem MacQueen’.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons