McDonald’s Ninove steunt dierenasiel

    06 mei 2020

    NINOVE – De medewerkers van de lokale McDonald’s hebben een steunactie op het getouw gezet. Alle dieren van het Ninoofse dierenasiel in Denderwindeke bezorgen zij een verrassingsdoos met voeding en een speeltje.

    De corona-maatregelen treffen ook de dierenasielen hard. Vrijwilligers zijn tijdelijk niet meer toegelaten, wandelen met honden is uit den boze.

    Ook financieel krijgen zij het hard te verduren. De evenementen, waaruit zij inkomsten genereren, zijn voor onbepaalde duur opgeschort. Daardoor komt de dagelijkse operationele werking in gevaar en dreigt zelfs hongersnood bij dieren, die dikwijls in het verleden aan hun lot zijn overgelaten.

    Die pijnlijke vaststellingen zijn aan de medewerkers van het McDonald’s restaurant in Ninove niet voorbijgegaan. “Met zijn allen hebben we een ‘contactloze’ steunactie op touw gezet om deze dieren te helpen en de bevolking te sensibiliseren”, vertelt Lynn, de initiatiefneemster van deze actie.

    “Iedereen heeft belangeloos een duit in het zakje gedaan ten voordele van het dierenasiel. Met de opbrengst hebben we voor alle dieren een leuke surprise box gekocht met voeding, een snack en een speelgoedje. Zo kunnen we de asieldieren eens lekker verwennen. Op die manier willen wij ook de uitbaters van het asiel een hart onder de riem te steken en deze problematiek extra aandacht geven.”

    Info: McDonald’s NinoveDierenasiel Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons