• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Alle klassen in basisschool De Kameleon terug open

  20 oktober 2020

  NINOVE – De leerlingen van de vier klassen in het 3de en 5de leerjaar kunnen vanaf dinsdag 20 oktober terug naar school. Goed nieuws voor de leerlingen, de ouders en de school.

  De klassen A en B van het 3de en het 5de leerjaar waren maandag 19 oktober gesloten. De leerlingen moesten die dag thuis blijven.

  Als gevolg van de contact-opsporing waren te veel personeelsleden in quarantaine geplaatst. Op die manier kon de school de veiligheid van de leerlingen niet garanderen.

  Maandag bleek uit de testresultaten, dat voldoende personeelsleden konden hervatten.

  En dus kunnen de leerlingen van de vier betrokken klassen vanaf dinsdag 20 oktober terug naar school.

  Info: BS GO! De Kameleon.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons