• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Basisschool De Kameleon sluit klassen in twee leerjaren

  16 oktober 2020

  NINOVE – In de GO-basisschool aan de Dreefstraat zijn maandag 19 oktober de klassen van het 3de en 5de leerjaar gesloten.

  Algemeen directeur Eddy Michotte van de Scholengroep 19 Dender lichtte de maatregel toe.

  “Tot mijn spijt heb ik net moeten beslissen, dat het 3de en 5de leerjaar van basisschool De Kameleon in Ninove worden gesloten. Voorlopig is dit enkel op maandag 19 oktober het geval. Als gevolg van de contact-opsporing zijn momenteel te veel personeelsleden in quarantaine geplaatst. Op die manier kunnen we de leerlingen niet veilig laten school lopen. We zullen die dag ook geen opvang kunnen voorzien.”

  De maatregel geldt zoals gezegd voorlopig enkel voor één dag. “Maandag zullen we de situatie evalueren op basis van de testresultaten van de betrokken personeelsleden. Indien voldoende personeelsleden kunnen hervatten, kunnen we de klassen opnieuw openstellen.”

  Info: BS De KameleonScholengroep Dender.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons