Outerse studente op stage in Zweden

    20 juni 2018

    OUTER/UPPSALA – Odisee-studente Ornelle Le Noir liep stage in het Zweedse Uppsala. Ze noemt het een verrijking op professioneel en persoonlijk vlak.

    Ornella Le Noir uit Outer (Ninove) studeert biomedische laboratoriumtechnologie aan de hogeschool Odisee, Technologiecampus Gent. Voor haar opleiding liep ze stage in Zweden. “Dat was in het Rudbecklaboratorium in de stad Uppsala. Daar was ik aan de slag op het departement ‘Women’s and children’s health’. Mijn voornaamste taak was onderzoek voeren naar glucosetransport in placenta’s.”

    “Ik heb op mijn stage enorm veel bijgeleerd”, vertelt Ornella (op de foto tweede van rechts). “Tijdens dit buitenlandse avontuur kreeg ik de kans om mijn eigen onderzoek te leiden. Op die manier ben ik gegroeid op professioneel gebied, maar ook op persoonlijk vlak. Ik kreeg enorm veel verantwoordelijkheid en dankzij de internationale omgeving kon ik mijn blik verruimen. Zo’n buitenlandse stage is echt een fantastische ervaring!”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons