Website Ninofmedia draait op nieuw en krachtiger systeem

    08 juli 2020
    Ninofmedia.tv

    NINOVE –Een nieuw systeem op de achtergrond zorgt vanaf 1 juli voor een nog krachtiger en meer stabiele omgeving van onze website.

    Ninofmedia is stevig gegroeid. Daarom drong een aanpassing van de software zich op en schakelden wij over naar een nieuw systeem.

    Wellicht/hopelijk heb je als een van de meer dan 18.250 bezoekers van onze nieuwspagina niets gemerkt van die omschakeling. Dat was ook de bedoeling. Alleen hebben we tijdens een korte periode even geen artikels kunnen plaatsen. Maar dat is sindsdien ruimschoots goedgemaakt.

    “Buitenstaanders gaan inderdaad geen verschil opmerken”, aldus Anthea Vernaillen, projectmanager van het softwarebedrijf Conversal. “De website ziet er namelijk nog exact hetzelfde uit. Wel is de laadsnelheid een groot stuk naar omhoog gegaan. De nieuwe website zal ook hoger scoren in Google, wat vandaag toch enorm belangrijk is.”

    Op de achtergrond is het verschil wel groot. Het systeem, dat we voorheen gebruikten, was verouderd  en updates zouden de site kunnen parten spelen. “Het nieuwe systeem is onder meer veel gebruiksvriendelijker en eenvoudiger. Het is ook een meer duurzame omgeving. Jullie website heeft soms heel veel bezoekers tegelijk, bijvoorbeeld bij een brand of tijdens carnaval Ninove. Dit kon de vorige website af en toe moeilijk verwerken; deze kan veel meer aan. Het is ook een veel nieuwer systeem met meer mogelijkheden.”

    Voor onze redactie is het even wennen om alle mogelijkheden onder de knie te krijgen. Maar oefening baart kunst.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons