Winnikse vrijwilligers Damiaanactie haalden recordbedrag op

    10 februari 2020

    DENDERWINDEKE – De lokale coördinator van de Damiaanactie, Antoine Callebaut, is heel dankbaar voor de € 3.135,67, die de vrijwilligers in Winnik ophaalden.

    “Dank aan alle Winnikenaren, die de afgelopen Damiaanactie financieel steunden. Het is opnieuw een recordbedrag. Bijzondere dank aan de vrijwillige medewerkers voor de omslagenactie aan huis. De catechisten en de leerlingen van de vormselcatechese verkochten stiften. Allen trotseerden ze het gure winterweer.”

    Je kunt nog steeds een bijdrage overschrijven op een van de beide rekeningen van de Damiaanactie: BE05 0000 0000 7575 of BE 42 0011 1499 1354.

    Info: Damiaanactie.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons