Optredens zorgden voor ambiance aan de Denderkaai

    12 juli 2020

    NINOVE – Langsheen de Denderkaai kon je zaterdagavond 11 juli genieten van een optreden van enkele lokale muzikale kleppers.

    De avond ging van start met Jan Trompet. Hij bracht met een Nederlandstalig repertoire meteen de aanwezigen in de juiste stemming.

    Waarna het de beurt was aan Dizzy Fingers Franky Dumongh en Luc De Clus om hun stevig optreden in te zetten. Het blijft aangenaam verbazend hoe zij hun publiek weten te boeien.

    “Eigenlijk lag al een optreden van Luc en Thijs De Clus vast, voor de corona-toestanden zijn begonnen”, aldus organisator Hubert Simoens.  “Maar het is dan uitgesteld en 11 juli leek ons dan weer een goede datum om dat optreden te plannen.”

    Tussendoor hield Marc Thompson en Jan Trompet er de goede sfeer in.

    Wie erbij wou zijn moest vooraf reserveren. Het toegelaten aantal aanwezigen was beperkt tot 150. Het was voor hen alvast een fijne en muzikale avond aan de boorden van de Dender.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons