WAANZINNIGE HUWELIJKSNACHT OP DE DONDERDAGEN OP 20 JULI

    18 juli 2017

    Outer- De Donderdagen krijgen op 20 juli een Zwitsers kleurtje. In de tuin achter het Buurthuis ‘De Pallieter’ in Outer worstelt circoPitanga met de hoofdbrekens en de opspelende zenuwen van de eerste huwelijksnacht.

     circoPitanga bestaat uit slechts twee artiesten, maar veel multicultureler dan dit koppel gaan we dit jaar op De Donderdagen niet treffen. Zij is Loïse Haenni, geboren uit Zwitserse ouders in Adelaïde (Australië). Hij is Oren Schreiber, als zoon van een Israëlische moeder en een Pools-Argentijnse vader geboren en opgegroeid in Tel Aviv (Israël). Ze ontmoetten mekaar aan de circusschool van Rio de Janeiro (Brazilië) in 2008. Sindsdien trekken ze, vanuit thuisbasis Zwitserland, de wereld rond met hun ‘acropoëtische shows’. In ‘Nuptial Ropes’ wringen ze zich, gekleed in waanzinnige kostuums, in allerlei prachtige bochten – letterlijk en figuurlijk – om het moment suprême tijdens de eerste huwelijksnacht uit te stellen. Het is een spel van aantrekken en afstoten; niets is te gek om elkaar nog nader te leren kennen. circoPitanga trekt alle registers van het hedendaagse circus open: fysiek theater, riskante evenwichtsoefeningen en acrobatische toeren in de trapeze.

     Praktisch

    • circoPitanga (ZWI) – ‘Nuptial Ropes’: 19.30 uur in de tuin van Buurthuis De Pallieter, Smid Lambrechtstraat, Outer (best bereikbaar via de achterliggende Hector Plancquaertstraat)
    • De plaatselijke afdelingen van Davidsfonds en Gezinsbond zorgen voor en na voor een gezellig tuinterras.
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons