Kermis Mustang met optredens, markt en attracties

    09 september 2020

    VOORDE – Café Mustang organiseert komend weekend gedurende drie dagen een waaier aan evenementen. Er zullen ook enkele kermisattracties staan opgesteld.

    De festiviteiten gaan van start op vrijdag 11 september met vanaf 17 uur de opening van de kermis en een avondmarkt.

    Zaterdag 12 september treedt Micky Bronson op vanaf 19 uur. De attracties openen al om 14 uur.

    Zondag 13 september tenslotte zijn er vanaf 10 uur een rommelmarkt en de kermis. Later op de dag kun je genieten van ambianceoptredens door Marc Tompson en Jan Trompet. Beide zijn zeer gekend in Ninove en omstreken om hun meezingers van alle grote Nederlandstalige ambiancenummers. Ook anderstalige hits passeren de revue.

    Wie graag een standje opzet op de rommelmarkt kan zich nog inschrijven bij de uitbaatster.

    De kermis zal bestaan uit een autoscooter, een kindermolen, vissenspel, ballenkraam. Een gebakkraam mag natuurlijk niet ontbreken.

    Alle ingrediënten dus om er een fijn feestweekend van te maken na maanden coronacrisis. Maar ook dan gelden nog strikte regels zoals mondmaskers, ontsmettingsgel en zitten aan tafels. Dansen zal er dus nog niet bij zijn, maar de ambiance zal er niet minder om zijn.

    Plaats van gebeuren: de terreinen van café Mustang langs de Brakelsesteenweg 449 in Voorde.

    GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons