Politie Ninove toont voortaan verloren voorwerpen op Facebook

    19 september 2020

    NINOVE – Mocht je een sleutelbos, portefeuille of knuffel zijn verloren, dan kun je deze voortaan terugvinden via een reeks foto’s op de FB-pagina van de lokale politie.

    Mensen brengen vaak gevonden voorwerpen (sleutels, portefeuilles, kledij, knuffels, gsm’s…) binnen op het politiecommissariaat. Als de politie de identiteitsgegevens van de eigenaar/eigenares kan terugvinden, neemt ze met hem/haar contact op.

    Vaak zijn er geen persoonsgegevens te vinden. Daarom verspreidt de politie sinds kort foto’s van die verloren voorwerpen op haar FB-pagina. Op die manier is het voor eigenaars gemakkelijker om hun eigendom te herkennen.

    Als je kunt aantonen, dat een afgebeeld voorwerp jouw eigendom is, kun je hiervoor online een afspraak maken. Dat kan op de website van de politie Ninove.

    Info: FB-pagina politie NinoveVerloren voorwerpen politie Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons