Voorstellingen toneelvereniging WIK afgelast door corona-maatregelen

    21 oktober 2020

    APPELTERRE – De bestuursleden van toneelvereniging WIK beslisten om de voorstellingen niet te laten doorgaan, gezien de corona-maatregelen.

    De gekende toneelvereniging ‘Willen Is Kunnen’ (WIK) met thuisbasis in zaal Pax te Appelterre zou dit jaar haar 100 jaar bestaan vieren. Maar door de corona-crisis moeten ze noodgedwongen hun jaarlijkse opvoeringen en de viering van het 100-jarig bestaan uitstellen.

    De voorstellingen waren eerst voorzien in april, maar waren verplaatst naar november. Helaas zitten we nog steeds in dezelfde situatie, waardoor een afgelasting de enige mogelijkheid was.

    “ Het is met spijt in ons hart, dat we geen opvoeringen kunnen brengen dit jaar”, vertelde voorzitster Annemie Pessemier. “We hadden graag de voorstellingen gespeeld, maar organisatorisch is het niet haalbaar. We zijn vast van plan om er volgend jaar weer te staan en ons trouw publiek te verwennen.”

    Samen met de bestuursleden Jo De Troyer, Julien Annaert, Etienne De Bruyn en Philip Bulteryst kijkt voorzitster Annemie Pessemier dan ook hoopvol uit naar 2021 om hun feestjaar te kunnen vieren.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons