De Balzaalsessies vanuit de Liberale Kring

    07 januari 2021

    NINOVE – CC De Plomblom start 2021 feestelijk en met een positieve noot. Dit weekend organiseert ze haar eerste ‘Balzaalsessies’: livestreamconcerten vanuit de prachtig gerestaureerde balzaal van de Liberale Kring, met een Ninoofs programma.

    Het cultureel centrum moest vorig jaar heel wat optredens annuleren. Ook de lang verhoopte opening van de gerenoveerde Liberale Kring is keer op keer uitgesteld.

    Toch wil CC De Plomblom 2021 feestelijk en met een positieve noot starten. Dit weekend organiseert ze haar eerste ‘Balzaalsessies’: livestreamconcerten vanuit de gerestaureerde balzaal van de Liberale Kring. Het is een  op-en-top Ninoofs programma.

    Programma

    Vrijdagavond 08/01 krijg je een popprogramma voorgeschoteld; zaterdagavond 09/01 ligt de focus op jazz; zondagmiddag 10/01 brengt klassiek.

    Alice Mae, Bram en Lennert, Juan del Granero (Jean Van Der Schueren), Bart Quartier en Bart Van Caenegem duo, Agartha duo en Anemos Saxofoonkwartet: allen spelen ze met veel enthousiasme de balzaal officieel in. Het publiek kan thuis meegenieten en een eerste glimp opvangen van dit mooie gebouw.

    Schepen voor cultuur Henri Evenepoel (Open Vld) is blij, dat op deze manier toch wat beweegt in de Liberale Kring: “Ik ben heel tevreden, dat we met het livestream-weekend dit prachtig gerenoveerde gebouw eindelijk officieel kunnen openen. Daarnaast ben ik ook zeer blij dat we een programma aanbieden met in hoofdzaak knappe Ninoofse muzikanten.”

    Praktisch

    Via de livestreamlink op de website van cc De Plomblom (www.ccdeplomblom.org) en de Facebookpagina’s van stad Ninove en cc De Plomblom kun je de voorstellingen gratis volgen:
    – vrijdag 8 januari vanaf 20 uur,
    – zaterdag 9 januari vanaf 20 uur,
    – zondag 10 januari vanaf 11 uur.

    Het kan ook via de livestream van Ninofmedia.

    Info: programma balzaalsessies.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons