10 patiënten testten positief op OLV-campus Ninove

    11 februari 2021

    NINOVE – De 10 besmette patiënten verbleven op de SP-afdeling. Momenteel zijn voor deze afdeling een tijdelijke opnamestop en een bezoekverbod ingevoerd.

    De SP-afdeling van de campus Ninove is een gespecialiseerde dienst voor behandeling en revalidatie. Woensdag 10 februari testten 10 patiënten daar positief op COVID-19. Zij zijn dezelfde avond nog overgebracht naar een COVID-19-afdeling op campus Aalst.

    Maatregelen

    De kamers van deze patiënten zijn grondig gereinigd. De niet-besmette patiënten van deze SP-afdeling zijn zoveel mogelijk alleen op een kamer gelegd. Zowel voor hen als voor de medewerkers op deze afdeling is meteen een screening georganiseerd.

    Door deze maatregelen is de situatie volledig onder controle.

    Uit voorzorg zijn voor deze SP-afdeling een tijdelijke opnamestop en een bezoekverbod ingevoerd.

    De raadplegingen en onderzoeken kunnen op campus Ninove op een veilige manier blijven plaatsvinden.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons