Met gekke bekers en in uniform aanschuiven op de ‘Dag van de jeugdbeweging’

    22 oktober 2021

    NINOVE – De jeugddienst en de jeugdraad Voesj hadden vrijdagochtend 22 oktober hun tenten opgeslagen aan de bib. Zij trakteerden er de leden van jeugdbewegingen op koffiekoeken en warme choco.

    Paulien Vercammen (voorzitster Voesj) en de andere leden van de Ninoofse jeugdraad waren best tevreden met de opkomst. Na 2 jaar konden ze terug een dag van en voor de Ninoofse jeugdbewegingen organiseren. De locatie voor het ontbijt was dit keer het amfitheater aan de bib: een goede keuze zo bleek uit de opkomst.

    In jeugdbewegingsuniform kon je er genieten van een gratis koffiekoek met een drankje, op de wekkermuziek van discobar Hortensia.
    De eigenaar van de gekste beker won meteen een toegangsticket voor de Kuipfuif, later op de avond.

    Respect

    Ook burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) kwam langs. Zij is bevoegd voor het jeugdbeleid.

    “Ik heb veel respect en waardering voor wat de jeugdbewegingen het hele jaar door doen om de kinderen de tijd van hun leven te laten beleven. Zelfs in crisistijd stonden zij paraat.”

    Fuif

    Na het ontbijt trokken de jongeren naar school, in uniform uiteraard.

    Vanavond is het ‘Grat omzeep’, vanaf 21 uur in De Kuip, met 5 dj’s.
    Iedereen is welkom, maar geüniformeerde fuifnummers krijgen een gratis drankje aanboden.

    Info: jeugdraad Voesj.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons