Directeur stelt basisschool voor in 900 seconden

    16 februari 2022

    NINOVE – Tijdens een digitaal infomoment stelt directeur Karel Lobijn aan geïnteresseerde ouders de basisschool Onderwijslaan van het Hartencollege voor. Deze infosessie op dinsdag 21 februari duurt op de kop 900 seconden.

    “Ik kan wel uren vertellen over onze school”, aldus directeur Lobijn. “Maar op 21 februari doe ik het zo kort als ik kan: in 15 minuten.”

    Door alle info te bundelen in 900 seconden, wil de directeur zoveel mogelijk ouders bereiken van kinderen, die volgend schooljaar starten in het onderwijs.

    Groene school

    “We merken, dat heel wat ouders ons eigenlijk niet goed kennen. Het gebouw wel, maar ze weten niet dat we een heel groene school zijn, met een enorme tuin. Kampen bouwen, in een boom klimmen, voetballen, onze kippen eten geven… het kan hier allemaal.”

    De leerkrachten trekken zelfs geregeld naar buiten voor een les.

    “Daar zetten we echt sterk op in, net als op begeleiding. Dat wil zeggen, dat we extra begeleiden als het wat minder gaat, maar zeker ook als een kind meer aankan en op zoek is naar verdieping. Er valt dus heel wat te vertellen op die 900 seconden. De PowerPoint is al voorbereid, maar ik zal nog moeten schrappen de komende dagen.”

    Info: de sessie start dinsdagavond 21 februari om 20 uur. Inschrijven kan via deze link.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons