Gonzo ‘2.0’ is in aantocht

    05 augustus 2022

    MEERBEKE – Goed nieuws voor de liefhebbers van goede muziek, een uitgebreid assortiment aan lekkere biertjes en ambiance. Café Gonzo opent opnieuw de deuren, weliswaar op een andere locatie.

    Zaterdagochtend 23 april ging café Gonzo, in de Geraardsbergestraat te Ninove, in de zeer vroege uurtjes definitief dicht. Het werd een spetterend en emotioneel afscheid; menigeen ervaarde de sluiting van het café als een groot gemis.

    Uitbater Filip De Vriendt – de Fille – nam echter in zijn hart geen afscheid van de horeca en ging op zoek naar een nieuw pand. Eenvoudig was dat niet: aangezien hij nog steeds live optredens wil blijven geven, moest de nieuwe locatie uiteraard aan een aantal eisen voldoen.

    Na verschillende opties te hebben overwogen, vond Fille tot ieders vreugde een nieuw adres. Op het Hemelrijk, waar vroeger de Victory en later Gains Bar waren gevestigd, zal hij opnieuw zijn pintjes tappen en muziekgroepen ontvangen.

    September

    Fille is momenteel reeds aan de slag op zijn nieuwe adres. Het is zijn bedoeling om de Gonzo-sfeer volledig over te brengen naar Meerbeke.

    Er is nog veel werk aan de winkel, maar hij ziet het volledig zitten en hoopt te kunnen openen begin september.

    Ninofmedia had een exclusief gesprek met hem. Wij wensen hem bij deze alvast veel succes toe.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons