PC-punt start terug op

    19 september 2018

    NINOVE – Volwassenen, die geen internettoegang hebben of geen pc, kunnen terug terecht bij het PC-punt. Dit is een initiatief van Teledienst i.s.m. Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen en gesubsidieerd door ‘Wie Online’.

    In principe zijn alle Ninovieters welkom, maar ze richten zich in de eerste plaats tot volwassenen, die thuis geen toegang tot het internet hebben en/of geen toestel in huis hebben. Zij kunnen gratis gebruik maken van internet en een pc. Elke maand organiseren zij ook verschillende workshops.

    Een educatief medewerker begeleidt het PC-punt in de startfase. Deze zal de open ateliermomenten verzorgen en een aantal workshops in de periode september-december 2018. Op termijn is het de bedoeling dat het PC-punt draait op een vrijwilligerswerking. Leerpunt zal vermoedelijk ook instaan voor de vorming van deze vrijwilligers. Momenteel zijn ze actief op zoek naar mensen, die deze taak in de loop van 2019 willen op zich nemen.

    Praktisch

    • Nieuwe locatie: Oude Kaai 11, Ninove (boven praatcafé ’t Contact).
    • Data: het pc-punt is iedere donderdag geopend van 9 uur tot 11.30 uur.
    Info: http://digidak.wixsite.com/wie-online.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons