Gratis verkeerslessen bereiden voor op theorie-examen – Nieuwe versie

    24 februari 2023

    ROOSDAAL – Freddy Sonneville organiseert tijdens de paasvakantie in samenwerking met het gemeentebestuur terug de fel gesmaakte gratis verkeerslessen.

    Meer dan 13.000 personen volgden sedert 1977 deze verkeerslessen. Oud-commissaris Sonneville zal dit keer niet de lesgever zijn, maar wel een vriend van hem, die reeds meer dan 30 jaar ervaring heeft.

    Uit dankbaarheid, dat hij herstelde van een verlamming na hersenbloedingen en een spraakgebrek na een herseninfarct, wil hij de jeugd uit Roosdaal en omgeving deze unieke kans aanbieden. Wanneer je deze lessen volgt in een erkende rijschool, betaal je hiervoor € 150.

    Deze lessen zijn een ideale voorbereiding op het theoretisch examen voor het behalen van een rijbewijs B voor een auto, een AM voor een bromfiets en een G voor landbouwvoertuigen.

    Indien je reeds tweemaal het theoretisch examen hebt afgelegd zonder te slagen, moet je wel les volgen in een erkende rijschool.

    Praktisch

    • Data en uren:
      – woensdag 05 april 2023 van 18 uur tot 21 uur,
      – donderdag 06 april 2023 van 18 uur tot 21 uur,
      – dinsdag 11 april 2023 van 18 uur tot 21 uur,
      – woensdag 12 april 2023 van 18 uur tot 21 uur.
      Bij een te groot aantal inschrijvingen zullen op deze dagen ook lessen plaatsvinden van 9 uur tot 12 uur.
    • Deelname: gratis.
    • Inschrijven: via freddy.sonneville@skynet.be.
    • Iedereen die inschrijft, wordt verwittigd met dagen en uren van de lessen.

    Info: 0495-46 11 27.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons