Volledige line up Festiloco 2023 is gekend

    29 maart 2023

    NINOVE – De affiche voor Festiloco op 8 juli 2023 voor de drie stages is helemaal rond.

    Vorig jaar mochten organisator Manu Geeroms en zijn team 6.500 bezoekers verwelkomen. Inmiddels zijn de eerste 4.000 tickets al de deur uit en voor het VIP-arrangement zijn nog maar enkele tafels beschikbaar.

    Wacht dus niet te lang en scoor nu nog de laatste 1.000 tickets aan het goedkoopste tarief in wave 2 op Festiloco.

    Affiche

    De editie op zaterdag 8 juli 2023 belooft alvast een topper te worden met drie podia.

    • Loco Mainstage
      Hier krijg je de zotste line up met Regi, Mark with a K and mc Chucky, Sven Ornelis, Ronny Retro, Pat B live, De Bromeo’s, Jelle Van Dael, Bart-Jan De Praetere, Bart Reeves, Freefall en het Harmony Dj Team.
    • Bozaï Stage
      De grootste Bonzaï legendes treden hier aan met onder andere Cherry Moon Trax, Bonzai All Stars, Jan Vervloet, Dj Furax, M.I.K.E. Push, Franky Kloeck, Greg S, Dj Jan, Phiphi en Mc Pyro.
    • Loco Skihut
      Apres skiën in de zomer kun je dit jaar met De Romeo’s, Dj Potato, Immer Hansi, De Lawineboys, Feest Dj Lucki Luc, Jeroen Visser en Tom Cosyns.

    Info: Festiloco.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons