Gouden Wortel verhuist naar Deszk

    12 maart 2019

    NINOVE – De delegatie uit Deszk, de Hongaarse zustergemeente van Ninove, vertrekt stilaan terug naar huis. Ze waren sinds vrijdag afgezakt naar Ninove om mee carnaval te vieren met de Ninovieters.

    Ze bezochten onder andere de brouwerij Slaghmuylder en feesten zelfs tijdens de Monjdagnacht door tot in de vroege uurtjes. Als klap op de vuurpijl won burgemeester Laszlo Kiraly tijdens de Wortelworp maandagavond de gouden wortel. “Ik ben de gelukkigste mens op aarde en voel me de koning van Ninove momenteel. Het is de derde keer dat ik carnaval mee vier en het is geweldig. De wortel krijgt een mooi plekje in Deszk”, zegt Laszlo. Na de wortelverbranding vertrekt de delegatie met de bus naar de luchthaven om terug naar huis te keren na een ‘zotte’ vierdaagse in onze Wortelstad.

     

    EME

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons