Laatste single voor Duo Les Charmeurs?

    20 december 2019

    NINOVE – Andy Free en Jan Lefère brengen met ‘Ze noemen mij een playboy’, een herwerkte single uit. Voorlopig de laatste, al weet je met die twee charmeurs nooit.

    ‘Ze noemen mij een playboy’, een overbekende hit van Jimmy Frey, is destijds door Andy Free geschreven. Het nummer is herwerkt als nieuwe single voor Duo Les Charmeurs.

    Zij maakten vier jaar geleden hun entree in de showbizz. Jan en Andy wisten zich al snel te onderscheiden door een repertoire, dat aanleunt bij de idyllische zachtheid van het Franse chanson. Al waagden zij zich bij optredens eveneens aan kwalitatieve disconummers. Een geslaagde combinatie, die hen heel wat succes opleverde.Zij brachten vier singles uit, die uitvoerig de revue passeerden op radio en T.V.

    Nu Jan zopas het besluit nam om voorgoed onder de Spaanse zon te vertoeven, ziet het er naar uit dat er een einde komt aan de carrière van dit opmerkelijke duo. 

    Dat dit een definitief einde is? Daar durft Andy Free toch serieus aan twijfelen. Het is immers niet de eerste Vlaming, die na een verhuis naar Spanje toch terugkeert naar zijn thuisbasis in Vlaanderen.

    Gelukkig hebben zij op de valreep beslist om nog een nieuwe single uit te brengen. ‘Ze noemen mij een playboy’  is een productie van Andy Free en uitgebracht door D&V.

    De single is verkrijgbaar via streaming en kun je downloaden bij alle gekende internet-portals.

    Info: Duo Les Charmeurs.
     
    Bekijk hier de clip

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons