Dit jaar viel de eer te beurt aan de leerlingen 6° Latijnse, schooljaar 1956-1957

    24 juni 2017

    Ninove – Reeds het vierde jaar op rij is het Sint-Aloysiuscollege de ontmoetingsplaats voor haar afgestudeerden. Dit jaar viel de eer te beurt aan de leerlingen 6° Latijnse, schooljaar 1956-1957: “60 jaar terug in de tijd”. Daartoe had gastheer Antoine Callebaut, zelf oud-leerling van het college, een oproep gedaan. Eregenodigde dit jaar was emeritus professor Clement Schuttyzer, één van de briljantste studenten die het Sint-Aloysiuscollege ooit gekend heeft. Allen stapten in de “teletijdmachine” en werden voor even 60 jaar jonger wanneer de collegeverhalen opgediept werden tijdens de uitgebreide receptie, aangeboden door de gastheer. Jammer genoeg vielen reeds 9 oud-leerlingen te betreuren, eveneens 7 verontschuldigingen omwille van reisplannen of om andere redenen.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons