• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Evaluatie van de campagne ‘1 dag niet 2020’

  14 november 2020

  NINOVE – De actie ‘1 dag niet 2020’ legde net als voorheen de nadruk op diefstalpreventie. Ook de lokale politie maakte de mensen hierop attent. Tijd voor een evaluatie.

  De campagne liep van 19 tot 25 oktober. Net als de voorgaande zes edities lag de klemtoon op het bestrijden van woningdiefstallen.

  De initiatiefnemers voorzien 2 aparte vragenlijsten als evaluatie.

  Het invullen ervan  neemt slechts enkele minuten in beslag. Jouw antwoord stuur je uiterlijk 16 november in.

  Inbraken

  Recent gebeurden in Ninove en deelgemeenten verschillende (pogingen tot) inbraken. We kregen hierover een aantal cijfers binnen.

  In totaal constateerde de lokale politie 9 diefstallen en 6 pogingen in de periode september-oktober.

  Inmiddels zijn daar de eerste helft van november nog een aantal bijgekomen.

  Gelet op de donkere maanden, zullen de aantallen nog stijgen.

  Preventie

  Daarom blijft preventie op vele gebieden belangrijk.

  Je kunt jouw woning extra beveiligen door sociale, organisatorische, mechanische en elektronisch maatregelen. Ook het merken en registreren van (emotioneel) waardevolle bezittingen is belangrijk.

  Hieronder vind je enkele websites met tips.

  Info: lokale politie Ninove1 dag nietPreventiefilmpjeVeilig wonenBuurtinformatienetwerken

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons