• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Gewonde bij kop-staart aanrijding op Tabakslaan

  17 augustus 2020

  APPELTERRE-EICHEM/VOORDE – Ter hoogte van tijdelijke verkeerslichten raakten maandagochtend 17 augustus drie personenwagens betrokken bij een kop-staart aanrijding. De chauffeur van de middelste wagen is afgevoerd naar het ziekenhuis.

  Het ongeval deed zich rond 6.30 uur voor aan een tijdelijke verkeerssignalisatie op de Tabakslaan. Deze regelen het verkeer tijdens werken ter vervanging van een aantal betonvakken.

  Twee wagens stonden stil voor het rood licht: een Audi en een VW Golf. Op dat moment botste een Peugeot 205 achteraan tegen de Golf. Door de klap is deze op zijn beurt tegen de Audi geknald. Vooral de laatste twee wagens liepen heel wat schade op.

  De chauffeur van de aanrijdende Peugeot had blijkbaar de lichten en de beide stilstaande wagens niet opgemerkt. De zichtbaarheid en de weersomstandigheden waren nochtans goed.

  De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost en de lokale politie Ninove kwamen ter plaatse. De bestuurder van de middelste wagen is afgevoerd naar het ziekenhuis.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons