• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  “Vaarwel en tot weerziens”

  17 augustus 2020

  NINOVE – We hadden in april 2019 een gesprek met Eric Lemmens/Bart Vermeer/de Majeur. De aanleiding was het overlijden van Paul Severs.

  Eric organiseerde van begin de jaren ‘70 tot in 2014 de immens populaire kerstshow met Paul Severs. Dat was telkens op 25 december. Eerst had deze plaats in de Roxy, daarna in de Roosevelt en tenslotte in het cc De Plomblom.

  In ons gesprek blikte Eric terug op deze jarenlange samenwerking. Maar ook VK De Doordrijvers, Sylvain Tack, Mi Amigo, Will Tura, Radio Del Sol en anderen passeerden de revue.

  Het was bijwijlen een heel emotioneel gesprek, waarop we graag terugblikken omdat het ook een goede inkijk geeft in wat Eric bezielde.

  Het afscheid van Eric heeft plaats in beperkte kring.

  Je kunt hem een laatste groet brengen woensdag 19 augustus tussen 19 en 20 uur in rouwcentrum De Deyn.

  Livestream afscheid Eric Lemmens/Bart Vermeer :https://www.youtube.com/watch?v=_f5mCyPDWdw

   

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons